maanantai 21. marraskuuta 2022

Suomalainen toisinajattelija Seppo Lehto jälleen demlarottien jahdin kohteena. Tuli kuulustelukutsu 24.11.2022 Tampereen poliisilaitokselle klo 14 saapuen. Paikalle pitäisi tulla myös lakimies Janne Nuutinen

Hei sinä ryssäläinen demlasika miten eroat maailman tunnetuimmasta pedofiilista?

Suomalainen toisinajattelija Seppo Lehto jälleen demlarottien jahdin kohteena. Tuli kuulustelukutsu 23.11.2022 Tampereen poliisilaitokselle klo 14 saapuen. 
(Päivitys tuli soitto 22.11.2022 lakimieheltä. Kuulustelu siirretty 24.11.2022 klo 14 aikaan, jollei muuta ilmoiteta esim force majour-este joltain)
Kuulusteluun paikalle pitäisi tulla myös lakimies Janne Nuutinen, joka yritti ko aikaa jo siirtää viikolla jotta saisin varmuudella terveystietoni ja lääkäriasiat hoidettua kuten kuuluu. Lakies sai siirrettyä vain klo 10:stä klo 14 aikaan ensi keskiviikolle.

Poliisin mielivaltainen "Kapteeni käskee" vaarantaa terveyspalveluni: Lääkärisoittoni labratulosten kohdalta oli varattu jo yli 3 viikkoa sitten ja nyt ko kuulustelun varjolla vaarana lääkäriaikani ohimeno, tuntien mielivaltaisen loiskoneistomme ryssäläiset toimintamekanismit, missä mitkään järkisyyt eivät paina, vaan toteutetaan tuota samaa ryssäläisyyttä mitä putinin toimet moskovan oblastin toimina mm Ukrainassa.

Erittäin epäilyttävää oli, että ei edes epäillä, vaan on kirjattu ja väitetään jo kuulustelukutsussa minua ilman kuulemistani syyllistyneen kansankiihotuksesta. 

Klaus Petrin tuomariohjeiden mukaan: Ensin tutkitaan, sitten hutkitaan kai pitäisi olla lähtökohta?

Erittäin kummeksuttavaa on että ei näy kuulustelukutsussa edes tutkinnanjohtajaa nimetyn?
Epäiltävissä on että ko tutkinnajohtajaksi on määrätty jo yli 20 vuoden takaa ja 2008 mielivaltaiseen poliisitoimintaan minua kohtaan syyllistynyt AK-taho?

2000 vappuna kävi päälleni vanhan kirkon luona kommunistipiru auringonsuunnasta yrittäen lyödä ottikkoon kulkiessani silloin 5 v tytär rattaissa edessäni, torjuin hyökkäyksen ja ko kommarirotta putosi polvilleen. Totesin että riittääkö? Poistui. En saanut nimeään tuolloin selville. Myöhemmin yhdytin Vanhan kirjastotalon lehtienlukusalissa ja pyysin kirjastonhoitajaa kutsumaan poliisin noutamaan päällekarkaajan. Silloinen järjestyspoliisin Sippola asiassa laittoi partion paikalle. Kun kyselin asiasta myöhemmin poliisilla päällekarkaajan nimeä, niin kävi ilmi että tämä AK niminen poliisi oli kieltänyt ko päällekarkaajan nimen kertomisen ja ko päällekarkauksen tutkinta haudattiin.
2008 sama poliisijohtaja esti kuntavaalikopille tulleet poliisit laittamasta jatsareistaan tunnettuja tahoja poliisipakettiautoon, vaan poliisien kurkkumikofoneista kuului: "Ei kun vain Seppo Lehto säilöön". Nämä jatsaritahot ja tappouhkailijat pääsivät kuin koira veräjästä ja minut laitettiin ilman muuta kuin todistettavasti valehdelleiden islamtaustaisten väitteillä vrk:deksi paskaiseen putkaan ilman kenkiä, missä jumalaton tupakansavu, tumppeja lattialla ja verinen tyyny ja verinen patja. Siinä meni liki vrk seisoskellen ja saaden putkavuorokauden jälkeen toista viikkoa hakkaava yskä ja vilustuminen.
2009 kun asiaa kyselin Vesa Kiiala nimiseltä poliisilta niin kävi ilmi: Poliisi AK oli ilman käräjäoikeuden päätöstä antanut määäräyksen tuhota käskyttämänsä kokonaisen Suomen kartat missä kasvoni vaalinumeroni etc taustalevyineen.
Olihan käynyt ilmi että asiassa ei ilmene riittävää näyttöä, vain pelkkiä väitteitä. Eikä asiassa tullut syytettä eikä tuomiota myöhemminkään näytön puutteessa. Toteen jäi näytetyksi vain päällekarkauksen uhrin Seppo Lehdon joutuminen jälleen kerran kopitetuksi mielivaltaisten väitteiden perusteella. 

Epäiltävissä että Tampereen poliisilaitoksen johtajilla Berijan kuva seinällään?

Asiasta valitin syyttäjälaitokselle, niin kävi kuten Haagin sotarikostuomioistuimen vaatimuksille Ryssälle Hollannin lentokonetutkinnan jälkeen. Asiassa ei ole edetty. Ryssäläisyys on Tampereen poliisin vaiettu piirre, toimintakoodi liki 1:1:een?-----------------
Backround of Seppo Lehto Finnish Dissident

Seppo Lehto ja Tuukka Kuru 16.8.2020 Kukkaisvirta Turku------------

Finnish Dissident muhammed-, islam and illegal immmigration thinker and blogger to jail in Finland. 
Victim of justice murder under demla (KGB) layers https://Finnish-dissident.blogspot.com Suomen johtava toisinajattelija kommaritahojen sensuroima isänmaan asiamies Seppo Lehto eduskuntaan tuellanne Miehitetyt alueet takaisin Slava Ukraini https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com tuellanne eduskuntaan oikeita suojeluskuntavihreitä sinimustia aatoksia jaloja Isänmaan Asialla 
-------
Historioitsija aluepalauttaja Seppo Lehto on julkisesti vaatinut Nato-jäsenyyttä jo vuodesta 1991 ja vasta pakkoraossa kansakunta Suomi valtiojohtona ymmärsi ajatella laillani helmikuun 22.2022 Ryssän Ukrainaan tekemän syvempien sotatoimien jälkeen. Pyrin antamaan oikeita ajatuksia, en toimimaan kuten katalat desanttimme eduskuntaan ja hallitukseenkin ujutettuina. 

Seppo Lehto eduskuntaan antamaan potkua kansakunnalle https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com tuellanne?-------------
-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti