perjantai 16. marraskuuta 2018

Seppo Lehto *Finnish Dissident = Suomalainen toisinjattelija eduskuntaan ajattelevien ihmisten tuella

Emme tarvitse "paskaa" missään muodossa kuin puutarhan ja peltojen lannoitteeksi: Erilaiset matuinvaasion ja islaminvaasion aisapojat kuten osmo soininvaara voi hakata tumppuunsa ryssäläisine valheineen:

Jumalauta mitä paskaa tungetaan erilaisista valemedioista: 

”Väestöennuste osoittaa, että tarvitsemme pikaisen politiikkamuutoksen suhteessa työperäiseen maahanmuuttoon. Toisin kuin humanitäärisen maahanmuuton, sen säännöt voivat olla kansallisesti itsekkäitä. Kanadakin pisteyttää ja on pärjännyt hyvin.” (Julkista valehtelua tosiasiat alkuperäväestön kohtelusta mm intiaanit eskimot unohtuvat)

Osmo Soininvaara @OsmoSoininvaara unohtaa totuuden neekerisuukoista kuten Mustan Afrikan ylipopulaatioiden tosiasiallisista ongelmista asenteineen ja tapoineen, mitkä eivät sovellu Suomeen saati eurooppaan


 Väestöennuste osoittaa, että tarvitsemme pikaisen politikkkamuutoksen suhteessa työperäiseen maahanmuuttoon. Toisin kuin humanitäärisen maahanmuuton, sen säännöt voivat olla kansallisesti itsekkäitä. Kanadakin pisteyttää ja on pärjännyt hyvin.

Suomen Kanadan suurlähetystössä suurlähettilään sijaisena toimiva Veli-Pekka Kaivola kirjoitti Kanadan pisteytysmallista ulkoministeriön blogissa aiemmin tänä vuonna.

”Kanada pyrkii hallittuun maahanmuuttoon, jossa suurin osa maahanmuuttajista on niin sanottuja taloudellisia maahanmuuttajia. Maahan houkutellaan osaavaa ja kielitaitoista työvoimaa. Hakijat pisteytetään hakuportaalissa, josta parhaat kandidaatit kutsutaan hakemaan pysyvää oleskelulupaa. Taloudellisen maahanmuuton lisäksi maahanmuuttopolitiikan tavoitteena on yhdistää perheitä ja vastata kriisitilanteisiin ympäri maailmaa tarjoamalla turvaa”, Kaivola kuvaili.

”Pisteytysjärjestelmässä otetaan huomioon muun muassa koulutus, kielitaito, työ- tai opiskelukokemus Kanadassa ja mahdollinen työtarjous”, Kaivola kertoi.

Tukipalvelut ovat Kanadan mallissa keskeisessä asemassa, Kaivola huomauttaa.

Yhteenveto: Emme tarvitse pistetyksiä, emmekä minkäänlaista matuinvaasiota
-----------
 Kusetukselle loppu. Rajat kiinni, mallia Japanista, ei sielläkään mitään jauhopäitä oteta pilaamaan japanilaista perimää kulttuuria, eikä muodostamaan mitään katujengejä allah akkubar-tahoina.

Seppo Lehto *Finnish Dissident = Suomalainen toisinjattelija eduskuntaan ajattelevien ihmisten tuella https://lehto-seppo-eduskuntaan.blogspot.com - Kiitos tuestanne.




------------------------------
https://finnish-dissident.blogspot.com/
-------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti